Home »

Rod Stewart, Elton John şi Paul McCartney, printre vedetele care au publicat urări de Crăciun pe internet

Rod Stewart, Elton John şi Paul McCartney, printre vedetele care au publicat urări de Crăciun pe internet

Rod Stewart, Elton John şi Paul McCartney, printre vedetele care au publicat urări de Crăciun pe internet
 

Rod Stewart, Robert Downey Jr., Elton John, Reese Witherspoon, LeBron James şi Paul McCartney se numără printre vedetele care le-au adresat fanilor lor din lumea întreagă urări şi felicitări de Crăciun prin intermediul unor mesaje publicate pe conturile lor de pe reţelele de socializare, informează Press Association.

Rod Stewart, în vârstă de 73 de ani, a transmis admiratorilor săi un mesaj emoţionant, în care a spus că îşi doreşte "pace pe pământ".

Într-un mesaj video distribuit pe Twitter, Rod Stewart a spus: "Crăciun fericit tuturor şi un An Nou fericit. Şi pace pe pământ - acesta este cel mai important lucru".

În acel clip, veteranul artist scoţian este prezentat alături de un câine de talie mică, îmbrăcat într-o haină din tartan şi pantaloni roşii.

Rod Stewart a avut un an 2018 plin de succes, reuşind să ajungă pentru a doua oară pe primul loc în topul britanic, după o pauză de 47 de ani, cu cel de-al 30-lea album de studio al său, intitulat "Blood Red Roses".

Actorul american Robert Downey Jr., interpretul personajului Ironman din mai multe filme inspirate din franciza Marvel, le-a adresat la rândul lui fanilor tradiţionala urare "Crăciun fericit", însoţită de o fotografie amuzantă, ce îl prezintă pe legendarul supererou costumat în Moş Crăciun şi purtând în spate un sac cu jucării.

"Crăciun fericit din partea omului în costum mare şi roşu!", a scris starul american.

Purtând ochelari de soare supradimensionaţi şi o pălărie de Crăciun, cântăreţul Elton John le-a mulţumit fanilor pentru faptul că i-au oferit "un an de neuitat" şi pentru "dragostea şi sprijinul" lor.

Jucătorul de baschet LeBron James a distribuit o fotografie ce prezenta pregătirile de Crăciun făcute de membrii familiei sale. Starul din NBA apare în acea imagine purtând o salopetă de Crăciun.

În fotografie apar şi soţia sportivului american, Savannah James, şi cei trei copii ai cuplului.

Paul McCartney le-a dezvăluit fanilor săi într-un mesaj plin de jovialitate că va mânca şi va bea "prea mult" în ziua de Crăciun.

"Să aveţi cu toţii un Crăciun strălucitor! Crăciun fericit!", a scris starul britanic într-un mesaj publicat pe Instagram, alături de o fotografie a sa.

"Să nu mâncaţi şi să beţi prea mult! Eu ştiu deja că voi face asta, dar voi nu aveţi nicio scuză. Sper să vă bucuraţi de toate cadourile voastre şi sper că vă veţi aduce aminte de adevăratul înţeles al Crăciunului, care se referă la iubire şi pace şi la faptul că trebuie să fim buni unii cu alţii. Aşadar, Crăciun fericit!", a adăugat Paul McCartney în acelaşi mesaj.

Actriţa Reese Witherspoon a transmis celor 15 de milioane de admiratori ai de pe Instagram un mesaj ce a inclus "urări de sărbătoare pentru o zi plină de iubire şi voie bună - cele mai importante lucruri, care ne reamintesc cât de binecuvântaţi suntem cu toţii".

"Şi transmit urări suplimentare de lumină şi iubire tuturor oamenilor din lumea largă care au nevoie de ajutor în această perioadă", a adăugat vedeta americană, care a distribuit o fotografie ce o arată alături de cei trei copii ai săi şi de soţul ei, Jim Toth.

Cântăreţul Keith Urban îşi sărută soţia, actriţa Nicole Kidman, într-o fotografie distribuită pe contul lui de Instagram.

"Crăciun fericit tuturor - vă mulţumesc pentru toată dragostea voastră din acest an. Transmitem toată dragostea noastră fiecăruia dintre voi!", a scris celebrul cântăreţ american de muzică country.

AGERPRES/(AS - autor: Florin Bădescu, editor online: Irina Giurgiu)

2018-12-26 13:31:08
AGERPRES

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!